Ιδιαίτερα Μαθήματα Πανεπιστημιακών Μαθηματικών
6977140035
nskoutaris@gmail.com
Σμύρνης 1, Ζωγράφου, Αθήνα
Αξιολογήσεις -

Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

  Δημήτρης Π. Φοιτητής της Σχολής ΝΜΜ του ΕΜΠ

  Γνώρισα το κύριο Σκούταρη μέσα από το βιβλίο του ΘΕΩΡΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ. Αφού το συγκεκριμένο σύγγραμμά με βοήθησε να περάσω ένα δύσκολο μάθημα της σχολής μου, είχα τη τύχη να τον γνωρίσω και από κοντά. Ο Κύριος Σκούταρης είναι ένας εξαιρετικός δάσκαλος. Το μάθημα είναι εξειδικευμένο στις ανάγκες – ικανότητες του μαθητή. Υπό τη καθοδήγηση του πέρασα με εξαιρετικό βαθμό και τα υπόλοιπα μαθήματα Μαθηματικών της Σχολής μου όπως ΜΔΕ, Ανάλυση και Αριθμητική Ανάλυση. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα στον οποιοδήποτε δυσκολεύεται στα Μαθηματικά στα πλαίσια της Σχολής ή επιθυμεί να εμβαθύνει στο τομέα είτε να αγοράσει τα βιβλία του Κυρίου Σκούταρη είτε να συνεργαστεί μαζί του. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας με σεβασμό στο μαθητή και ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

  Αντώνης Γκ. Απόφοιτος τμήματος Πληροφορικής του ΟΠΑ

  Είχα την τύχη να γνωρίσω τον κύριο Σκούταρη πριν αρκετά χρόνια, συγκεκριμένα το 2018 όπου και μέσω μαθημάτων με βοήθησε να περάσω ορισμένα μαθήματα μαθηματικών της σχολής μου. Το τελευταίο και μεγαλύτερο επίτευγμα του κύριου Σκούταρη βέβαια είναι πως με την εξαιρετική μεταδοτικότητα του και την πείρα του με βοήθησε να καταλάβω ένοιες και να γράψω τον μεγαλύτερο βαθμό στην εξέταση  στο μάθημα “Υπολογιστικά Μαθηματικά”. Είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει και θα πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη σε όποιον συναντάει δυσκολίες στην κατανόηση των μαθηματικών να συνεργαστεί μαζί του! Τον Ευχαριστώ για όλα

  Μαρία Γ.Αποφοιτη τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ

  Τον Νικόλα Σκούταρη τον γνωρίσα ως τον συγγραφέα των  βοηθημάτων και βιβλίων του ,που εβρισκα στη βιβλιοθήκη της σχολής μου. Όταν λοιπόν έμαθα ότι παραδίδει πανεπιστημιακά μαθήματα ενθουσιάστηκα.

  Πιο άρτια και ολοκληρωμένη συνεργασία δεν θα μπορούσα να έχω. Με βοήθησε σε ένα απαιτητικό υποχρεωτικό μάθημα της σχολής μου. Το μάθημα αυτό μου προκαλούσε τόσο άγχος που φοβόμουν ότι δεν θα καταφέρω να πάρω το πτυχίο μου. Με την καθοδήγηση, τη μεθοδικότητα και την ηρεμία που αποπνέει ως άνθρωπος και επαγγελματίας με οδήγησε με αυτοπεποίθηση να γράψω σχεδόν άριστα και να λάβω τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τους υπόλοιπους εξεταζόμενους.

  Σε ευχαριστώ πολύ Nίκο!!! Συνέχισε το ακαδημαϊκό έργο σου στον κόσμο της επιστήμης και της γνώσης, βοηθώντας ουσιαστικά μέσα από τα συγγράμματα και τα μαθήματά σου τους φοιτητές.

  Μαρία Π. Φοιτήτρια τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ

  Γνώρισα τον κύριο Νίκο σε ένα κρίσιμο σημείο των σπουδών μου, όπου δυσκολευόμουν αρκετά με ορισμένα μαθήματα Μαθηματικών της σχολής μου.

  Πέρα από τη βοήθεια που έλαβα για την επιτυχή εξέταση στα μαθήματά μου, διδάχθηκα το τι σημαίνει να κατανοείς έννοιες σε βάθος, το πως να διαβάζω μεθοδικά και να μην φοβάμαι να αντιμετωπίζω καινούργια/άγνωστα σε εμένα προβλήματα Μαθηματικών.

  Ο κύριος Νίκος είναι ένας εξαιρετικά μεθοδικός, οργανωτικός και υπομονετικός άνθρωπος και επαγγελματίας. Συμμερίζεται τις ανησυχίες σου και είναι εκεί για να λύσει κάθε απορία που προκύπτει έως ότου βεβαιωθεί ότι έχεις ξεπεράσει τη δυσκολία στη γνώση σου. Μέσα από τα μαθήματά μας, μου υπενθύμισε την αγάπη για τα Μαθηματικά. Γνωρίζει πραγματικά σε βάθος το αντικείμενό του, γεγονός που διαφαίνεται και μέσα και από τα βοηθήματα που με τόσο μεράκι έχει γράψει.

  Κύριε Νίκο σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθειά σας. Η αγάπη σας για την επιστήμη των Μαθηματικών αλλά και για τη γνώση γενικότερα αποτελεί έμπνευση και παράδειγμα για όλους μας.