Ιδιαίτερα Μαθήματα Πανεπιστημιακών Μαθηματικών
6977140035
nskoutaris@gmail.com
Σμύρνης 1, Ζωγράφου, Αθήνα
Privacy Policy - Skoutarismaths.gr

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου (Privacy Policy)

Όροι χρήσης της ιστοσελίδας

Η Ιστοσελίδα https://skoutarismaths.gr  παρέχεται για προσωπική σας ενημέρωση . Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, διανομή , αντιγραφή, δημοσίευση, παροχή άδειας, μεταβίβαση ή πώληση στοιχείων που λαμβάνονται από την ιστοσελίδα. Μπορείτε να εκτυπώσετε μέρος του υλικού που περιέχεται στην ιστοσελίδα για δική σας μη εμπορική χρήση, με τον όρο ότι δεν θίγονται δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, και ότι δεν διαγράφονται ή τροποποιούνται κοινοποιήσεις αποκλειστικής εκμετάλλευσης. Οποιαδήποτε άλλη χρήση του υλικού της ιστοσελίδας απαγορεύεται χωρίς τη γραπτή άδειά μας.

Πολιτική Απορρήτου

Η τήρηση του απορρήτου είναι σημαντική για το https://skoutarismaths.gr . Για τον λόγο αυτό έχουμε προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του νέου ευρωπαϊκού κανονισμού προστασίας δεδομένων (γνωστό και ως GDPR). Έχουμε αναπτύξει μια Πολιτική απορρήτου που διέπει τον τρόπο συλλογής και χρήσης των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/μελών/επισκεπτών. Διαβάστε προσεκτικά τις πρακτικές προστασίας απορρήτου μας και  μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας  στην περίπτωση που έχετε απορίες ή επιθυμείτε αλλαγές στα προσωπικά σας δεδομένα.

Προσωπικά δεδομένα και χρήση Cookies

Η ιστοσελίδα του https://skoutarismaths.gr   είναι ένα μέσο επικοινωνίας με το κοινό, το οποίο παρέχει μέσω του διαδικτύου ενημερώσεις και υπηρεσίες (ιδιαίτερα πανεπιστημιακά μαθήματα, ομαδικά/ατομικά). Οι επισκέπτες/χρήστες/μέλη μπορούν να επισκέπτονται την παρούσα ιστοσελίδα και να ενημερώνονται για τις υπηρεσίες και τα νέα συγγράμματα. Σε περίπτωση που οι χρήστες συμπληρώνουν κάποια από τις φόρμες επικοινωνίας ή εγγραφής (πχ. newsletter) που διαθέτει η ιστοσελίδα του https://skoutarismaths.gr , τα στοιχεία προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται, χρησιμοποιούνται μόνο για το σκοπούς που ενέκρινε ο χρήστης. Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα και δηλώνουμε πως τα στοιχεία των χρηστών/μελών/επισκεπτών μας δεν θα παραχωρηθούν σε τρίτους. Θα χρησιμοποιηθούν μόνο από το https://skoutarismaths.gr και μόνο για ​τους σκοπούς για τους οποίους μας παραχώρησε άδεια ο χρήστης. Οι όροι αυτοί δεν καλύπτουν σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών/ χρηστών/ μελών της ιστοσελίδας και οποιονδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο και την ιδιοκτησία της ιστοσελίδας. Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου και συμπεριλαμβανομένης τυχόν αμέλειας, η ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφή ζημίας υποστεί ο χρήστης/ επισκέπτης/μέλος των σελίδων, υπηρεσιών και περιεχομένων της ιστοσελίδας. Με την είσοδό του στην ιστοσελίδα ο χρήστης θεωρείται ότι έχει λάβει γνώση των όρων της συγκεκριμένης, τους αποδέχεται και παραιτείται οποιασδήποτε αξίωσης από τυχόν ζημία που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια πλοήγησής του στην ιστοσελίδα. Σημειώνεται πως οι χρήστες μπορούν να διαγραφούν ανά πάσα στιγμή από την λίστα μας,  απλά κάνοντας διαγραφή (unsubscribe). Η ιστοσελίδα δεσμεύεται να μη προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ’όποιοδήποτε τρόπο δημοσίευση και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της σε κανένα τρίτο. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την ιστοσελίδα έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες καταθέτουν σε αυτό τον βαθμό που είναι αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς την ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα δεσμεύεται να ενεργεί πάντα σε συμμόρφωση με τις προϋποθέσεις και τους νόμους των αρμόδιων αρχών.

Πολιτική cookies

​ Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του https://skoutarismaths.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Τα cookies βοηθούν το https://skoutarismaths.gr  να σας ξεχωρίσει/αναγνωρίσει μέσα σε χιλιάδες άλλους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Δεδομένα που συλλέγουμε

Τα cookies δε μπορούν να μεταδώσουν ιούς ή να μας δώσουν πρόσβαση στον σκληρό σας δίσκο.  Επίσης δεν μπορούν να εξακριβώσουν την προσωπική σας ταυτότητα. Μπορούν όμως να μας δώσουν σημαντικές πληροφορίες για το προφίλ σας, όπως IP address, γεωγραφική προέλευση, τύπο browser, πηγή προέλευσης. Συλλέγοντας τέτοιες πληροφορίες σε ανώνυμη μορφή, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των επισκεπτών στην ιστοσελίδα,  τις σελίδες που επισκέφθηκαν (google analytics) και άλλα,  τα cookies μας βοηθούν να αντιληφθούμε πώς χρησιμοποιεί ο χρήστης την ιστοσελίδα μας. Αυτό με την σειρά του, μας επιτρέπει να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό της ιστοσελίδας μας και να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σας. Επίσης τα cookies μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε κατά καιρούς στοχευμένες διαφημιστικές ενέργειες, με βάση τις αναζητήσεις και τις προτιμήσεις των χρηστών του ιστοτόπου μας. Έτσι, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως το να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε  την ιστοσελίδα μας, θεωρείται  αυτόματα ως συναίνεσή στην χρήση των cookies. Τα δεδομένα που συγκεντρώνονται δεν θεωρούνται προσωπικές πληροφορίες στο πλαίσιο της παρούσας Πολιτικής απορρήτου.

Όροι και Συνθήκες Περιήγησης

Αν δεν επιθυμείτε να συγκεντρώνονται cookies κατά την διάρκεια της περιήγησης σας, μπορείτε πάντα να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης και να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies μέσω του web browser σου. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε  ότι σε μια τέτοια περίπτωση,  κάποιες λειτουργίες τις ιστοσελίδας μας ενδέχεται να μην είναι πλέον διαθέσιμες σε εσάς. Όχι γιατί δεν θέλουμε, αλλά γιατί δεν μπορούμε να σου παρέχουμε βελτιστοποιημένη εμπειρία χωρίς την συνδρομή των cookies. Επιπλέον, συμπληρώνοντας κάποια από τις φόρμες επικοινωνίας που διαθέτει η ιστοσελίδα του https://skoutarismaths.gr , τα στοιχεία προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται, ενδέχεται κατά καιρούς να τα χρησιμοποιήσουμε για να αποστείλουμε σημαντικές ειδοποιήσεις, όπως ανακοινώσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας (ατομικά/ομαδικά πανεπιστημιακά μαθήματα, ανακοινώσεις συγγραμμάτων που διατίθεται προς πώληση από τον συνεργαζόμενο εκδοτικό οίκο), τροποποιήσεις στους όρους, τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές μας.

Links προς άλλους συνδέσμους/ιστότοπους

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει διευθύνσεις (links) προς άλλους ιστότοπους (websites) οι οποίες δεν ελέγχονται από την ίδια, αλλά από τρίτους φορείς (φυσικά/νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η ιστοσελίδα για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/μελών/επισκεπτών τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν.

Φόρμες επικοινωνίας και σύνδεσμοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα “Επικοινωνήστε μαζί μας” ή σε έναν σύνδεσμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σαν αυτόν , κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί. Αντίθετα, τα δεδομένα θα καταχωρηθούν σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και με σκοπό την αποστολή ενημερωτικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων (E-mails) . Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών/μελών/επισκεπτών καθαρά και μόνο για την ενημερωτική τους υποστήριξη κι επικοινωνία. Επιπλέον, η πλατφόρμα ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου φιλοξενείται από τη Microsoft χρησιμοποιώντας το Office 365, το οποίο είναι πλήρως συμβατό με το GDPR.

Δικαίωμα Διαγραφής Δεδομένων

Μπορείτε να ζητήσετε την αφαίρεση / ανωνυμία των προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή. Σχετικά με το διακομιστή αυτού του ιστότοπου όλη η επισκεψιμότητα (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας είναι κρυπτογραφημένη μέσω πρωτοκόλλου HTTPS.

Εφαρμοστέο Δίκαιο – Αρμοδιότητα – Τελικές Διατάξεις

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις διέπονται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου (Ν.2472/1997), τις Οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς διατάξεις, όπως εκάστοτε ισχύουν και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους κανόνες του κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος. Η ακυρότητα συγκεκριμένου όρου της παρούσης δε θίγει την ισχύ των υπολοίπων όρων, παρά παύει αυτοδικαίως να ισχύει. Αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση οιασδήποτε τυχόν διαφοράς που απορρέει από το παρόν ορίζονται τα Δικαστήρια Αθηνών. Εν κατακλείδι, η ιστοσελίδα αυτή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται με την ακόλουθη εθνική και διεθνή νομοθεσία όσον αφορά την προστασία δεδομένων και την ιδιωτική ζωή των χρηστών/μελών/επισκεπτών:

1. Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD)
2. Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR)
3. Νόμος περί προστασίας δεδομένων του Ηνωμένου Βασιλείου του 1988 (DPA)