Ιδιαίτερα Μαθήματα Πανεπιστημιακών Μαθηματικών
6977140035
nskoutaris@gmail.com
Σμύρνης 1, Ζωγράφου, Αθήνα
DEL new homepage -

Ιδιαίτερα Μαθήματα Πανεπιστημιακών Μαθηματικών

Aτομικά και σε Group εως 3 Ατόμων

Δια ζώσης: Πλησιον Πανεπιστημιουπολης, Πολυτεχνειουπολης

Εξ αποστάσεως: Μέσω Διαδικτύου, από το χώρο μας στο χώρο σας

Aποκλειστικά στην Aνώτατη Εκπαίδευση

15 ετής Εκπαιδευτική Εμπειρία

Συγγραφή 16 Εκπαιδευτικών Τίτλων

Μεθοδική Προετοιμασία για τις Εξετάσεις

Προσαρμογή στις Ανάγκες της Τρέχουσας Υλης

Εξατομικευμένη Εκπαίδευση

Θεωρία, Παραδείγματα, Μεθοδολογία, Τυπολόγιο

Υποδειγματική Επίλυση Θεμάτων Εξετάσεων

Βιβλιογραφία Πανεπιστημιακών Μαθηματικών

Το 2005, στα πλαίσια των μεταπτυχιακών μου σπουδών, ξεκίνησε το ταξίδι μου αποκλειστικά στο χώρο της μαθηματικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, μεταβαίνοντας από τη θέση του μαθητή στη θέση του δασκάλου.

Έκτοτε η διδασκαλία ( Ιδιαίτερα Μαθήματα Πανεπιστημιακών Μαθηματικών ) αφορά μαθηματικά τόσο σε φοιτητές σχολών ελληνικών πανεπιστημίων, όσο και σχολών του εξωτερικού, σε περιοχές που καλύπτουν το φάσμα των μαθηματικών που καλείται να κατεχει ο σημερινός επιστήμονας, μαθηματικός, φυσικός, μηχανικός, οικονομολόγος: Αναλυση (όλο το φάσμα της, ως βάση της σύγχρονης μαθηματικής παιδείας), Στοχαστικά Μαθηματικά (πιθανότητες και μαθηματική στατιστική), Άλγεβρα (γραμμική και αφηρημένη), Διαφορικές Εξισώσεις (συνήθεις και μερικές) και Γεωμετρία (αναλυτική και καμπύλες-επιφάνειες).

Η διδασκαλία συμπληρώθηκε με σχετικά πανεπιστημιακά συγγράμματα (εκδ. Γ. Κορφιάτη), που μετρούν 16 τίτλους και που συνεχώς ανανεώνονται, ως κείμενα στα οποία μπορεί να ανατρέξει ο φοιτητής για την προετοιμασία του στις ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις ή ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος στο πεδίο των ανώτερων μαθηματικών, είτε ως αναφορά, είτε για την περαιτέρω κατάρτισή του.

Σήμερα, με την εκπαιδευτική πλέον εμπειρία 16 ετών και με το ίδιο πάθος, που ο κάθε δάσκαλος οφείλει να κουβαλάει ασίγαστο, συνεχίζουν να προσφέρονται υπηρεσίες εξατομικευμένης ανώτατης εκπαίδευσης και στοχευμένης μαθηματικής κατάρτισης σε φοιτητές και επιστήμονες.

Η επιτυχία δεν είναι έννοια αφηρημένη, αλλά χτίζεται μεθοδικά, πάνω σε γερές βάσεις. Ο προσωπικός μου στόχος είναι, με γνώμονα την εμπειρία και την αγάπη για τα μαθηματικά, να σας συντροφεύσω σε αυτό το δρόμο, με ασφάλεια και μεθοδικότητα, ώστε να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά οφέλη: την επιτυχία και τη γνώση.

Νικόλαος Σκούταρης